Wicked games

6.1.10


Някои хора са много добри в слушането на 'the call of the wild'. Защото осланяйки се на примитивното, разбирайте- телесните пориви, изчистват мозъка си от негативизма и раните. Въпросът ми е, когато отиваш в ръцете на някой друг, само и само да забравиш, този, който ти е причинил раните, кое първо те изяжда- недостатъчността или самотата?

Разбрахме, че има случаи, в които се утешаваш плътски и ти е суперяко, и се наслаждаваш, и нямаш проблем. Правиш го..1-2-3 пъти... времето започва да върши своята основна работа- да лекува. Разходът на физическа енергия изтощава, тялото се насища с едни много приятн хормони на щастието и рано или късно Другият човек започва да ти изглежда като призрак от миналото. Има една лека заблуда, обаче. Не сексът с много различни хора те кара да забравиш, а както вече споменах- ВРЕМЕТО. Просто трябва да си го запълваш някак.

Другият случай е малко по-непонятен за мен. Веднага след като си бил наранен се впускаш в нова ВРЪЗКА. Напук. И въобще не е суперяко и не се наслаждаваш. ИМАШ СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ. Хващаш някакво нищонеподозиращо същество, напълно противоположно на твоя Х, насилваш се да се влюбиш, а отвътре ти се обръщат червата, водиш си го насам-натам, показваш го на хората, те му се радват, а на теб ти иде да си направиш харакири от отвращение. И така връзката става направо възел- месеци, година, две- мислиш, че така ще забравиш бившия/ бившата, че ще го/я накараш да се върне, че ще изтриеш един период в живота си, който лесно би сравнил с Рая. Всичко, което новото същество казва, прави или не прави те връща към спомените за това, което си имал. Затънал си в тресавището на своето "напук".

Какво ли не правят хората, за да забравят някого. Да започнат да дишат отново, да чуват, да виждат, да живеят. Най-общо казано, правят грешки. Завъртат се в сложни игрички, когато всичко може да бъде много по-лесно. Смс-и, драматични фейсбук статуси, още по-драматични песни, алкохол, разврат и безсмислено и неосъзнато нараняване на невинен човек. Човек, който по всяка вероятност е безнадеждно влюбен в теб, но единствените чувства, който предизвква в теб са на съжаление. Стават едни триъгълници и едни квадрати.... А понякога някой остава сам.

Няма коментари: