Unzipping the body ( или закопчаването на чувствата)

21.1.10


Много ме озадачихте с вашите коментари за Love Handles, защото по-голямата част от текста беше уж за красотата, но вие се разровихте в дълбочина, та стигнахте до нейния извор. Любов? Секс?! Са ли двете взаимосвързани, не са ли? Ами откъде да знам, бе хора, ако знаех, нямаше да пиша, щях да си ходя мъдра и неебателна.

За това говорих и в Zipless Fuck, но явно има един нюанс на цялата работа, дето не съм го уцелила или просто съм го подминала. Сексът с чувства или по-скоро, кои чувства са допустими в хубавия секс. Ако някой сега ми даде определение за чувства, ще съм много благодарна. Аз разбирам от 2 вида чувства- любов или липса на такава. Всичко друго ми е моментно състояние на духа, на ума, на нагона и т.н. И именно тези моментни състояния (които НЕ определям като чувства) правят секса вълуващ, странен, изтощителен, нараняващ, незабравим и други такива прилагателни, които ти учестяват пулса. Примерно: правиш секс за отмъщение, ей така, за да нараниш съзнателно някого. Изкарвате си жестоко (нищо, че после ще се чувстваш като парцал), тук няма помен от любов и влюбеност, но е UNFORGETTABLE. Много е важно да се знае, че този секс не е резултат от любов. И точно за това ви е яко, защото мислите само за инстинктите си, за тялото и за облекчението.

Обратното, ако си влюбен, обичаш лудо и си суперотдаден на някого, това непременно ще измести ТЯЛОТО на втори план, а както казва Рошийн Мърфи "we are animal, one and all". Не че няма да ви е готино, просто няма да е .... абе ОНОВА!

Идва един щекОтлив момент тук: сексът може и да доведе до някакви чувства (което съм ви го забранила!), ама не е изключено, нали. Тогаваа.... тогава, скъпички, спасявайте се. Ако почнете да мислите за нечий пенис по-често, отколкото за шопинг или там каквото ви вълнува, ако започнете да му пишете смс-и с повече от 1 усмивчица в тях, ако почнете да МУ посвещавате статуси във фейсбук и да се епилирате през ден, честито, вие току-що прибавихте ЧУВСТВА към вашата манджа с грозде. Погледът ви е като от anime филмче, слушате песни, които ви напомнят за него, отивате в мола и се пръскате с НЕГОВИЯ парфюм? You`re soooo SEXed up!

Разбрахте ли нещо? Не очаквайте и да разберете, аз не съм ви учителката от 3 клас. Просто като правите нещо, влагайте чувства, освен ако нещото не включва вашата йони и ногивия лингам заедно. Понякога е добре да разчитаме само на физическото, наистина...

Сегааа всички ръчички (и крачета) горе и.... ВИ ОБИЧАМ!

Бай!

2 коментара:

Bla каза...

Браво, успя да надървиш виртуалното ми "аз". :)

ТеяДия каза...

so glad :)