The time is now

7.1.10


Сега е Времето! Времето да кажеш каквото си мислиш, каквото не знаеш, че мислиш, каквото таиш с боязън, а всъщност искаш да изкрещиш. Времето да се обадиш на този приятел, когото отдавна не си търсил и да му кажеш "Хайде да пийнем по нещо". Времето да звъннеш на нов приятел и да му кажеш, че те кефи, че е пич, че искаш да го разцелуваш от добро настроение. (Сега е времето да позвъниш на онзи ИВАН, който си забравил.)

Сега е времето да поемеш риск, да скочиш в дълбокото, да направиш нещо, за което определено ще съжаляваш след 15 минути, но не и след 15 години. Времето да вдигнеш скандал, да вдигнеш ръце, да ти вдигнат заплатата. Сега е времето да си налееш чаша мерло и да дишаш бавно, и да ти посинеят устните. Сега е времето да си легнеш след полунощ, да си направиш татуировка, да гледаш 'Шерлок Холмс', да правиш секс в офиса, да правиш секс извън офиса, да правиш секс МНОГО. Времето да идеш на изложбата на Дали, да гледаш театър, да попиташ за бъдещето, да разбереш смисъла! Времето за ребърца с BBQ сос, миди Сен-Жак (за тях винаги е време), за разходка в парка, за цвете за майка ти.

Дошло в времето да закръглим старите сметки, да започнем на чисто, да запеем нова песен, да си купим 3 чифта обувки. Да си простим, да си предложим ново начало (къде с пръстен, къде без), да разберем ближния и да го оставим да бъде щастлив без да злобеем. Време е да кажем "От всичко имаше смисъл!"

Време е да ми порастнат криле, да пришпоря небето, да видя къде се пада най-меко. Да, време е.

Няма коментари: