The Nerd vs the Bad Guy

23.1.10


Вижте сега. Искам да знам защо яките жени остават сами. Със сигурност не ги КЕФИ да са сами, но пък някои избират да са сингъл, само и само да избегнат липсата на тръпка, което неизменно се случва, когато си с някой, който би си дал лявата (и дясната) ръка за тях.

Едни избират сигурността. Човекът, който ги подкрепя, слуша, разбира, прощава им, обича ги, разсмива ги, държи им ръката пред приятели, подарява им цветя и е ПЕРФЕКТЕН. Добър! Добър...

Други избират несигурността. Човекът, който ги чука като звяр, не им се обажда, не ги пита как са, не му пука за тях, не им подарява нищо повече от няколко синки по тялото и безкрайно много душевни натъртвания. Лошият.

Как става това? Не претендирам, че имам отговорите. Защо се мъчиш, бе жена, ти тиквени семки ли имаш в главата,ааа? Подозирам само, че има период в живота на жените, когато упорито се стремят да си блъскат главата, даже може повече от веднъж, може да стане рецидив! Но не се ли предполага, че щом вече си се натъртил, ще искаш да спреш? Тц.

Значи ли това, че готините жени ги ядат прасетата?

Значи ли това, че сериозните и стабилни мъже остават неоценени?

Ама това е супернесправедливо бе! Как така! Не е възможно винаги нагонът да движи нещата, това не е ли до едно време? Аз твърдо вярвам, че човек се чувства по-добре с половинка, колкото и да не е моногамен. Това е личен избор, естествено, сам избираш на кого да си дадеш тялото и на кого ума. А колко добре би станало, ако ги даваш на един и същ човек...

Моите наблюдения сочат, че жените направо летят към неподходящите, лошите момчета. Лоши са защото или са обвързани (съответно забранени), или са груби, или студени, или самодостатъчни. Искат да ОБИЧАТ гадните копеленца. А в същото време има поне петима мъже, които тайно страдат по тях и искат да поставят света в краката им.

Жената не трябва да знае, че е прекрасна, неустоима, съвършена, възхитителна, БОГИНЯ! Когато го разбере, тя си търси някой, който да я смачка, за да може да се запали отново инстинктът й към самоусъвършенстване, към спасение(?!). Тя не бива да е спокойна, тя трябва да е нащрек, да гледа като животинче, да пише стихове, да е жигосана! Тъпо, а? Факт. Добротата не предизвиква влюбеност, предизвиква обич.

Трябва да разграничаваме спокойствието от любовта. Едното адски много боли, познайте кое. Другото е мехлемът.