От Меркурий е!

24.1.10


Подстригах си косата. И я боядисах. И НЕ, НЕ СМЕНЯМ МЪЖЕТЕ!

Мира каза, че така съм изглеждала ОЩЕ ПО-перверзна. Че аз не изглеждам перверзна, казват даже, че изглеждам невинна, мамка му.

Как се разпознава любовта? Как знаеш, че обичаш? Ще кажете, нали обичаш един и същ човек от 6 години, ти кажи. Мне, аз винаги съм обичала по различен начин, всеки ден различно, като наводнения и суши е моята любов. Питайте го мъжа ми как оцелява на това непостоянство. Може би точно това го кара да ме обича, знам ли, той разбира отвъд мен, усеща всички Доротеи в мен. Присмива им се, плясва ги по дупето, държи ги за ръце по улицата и облизва сиренето от пръстите им, когато правят салата.

Но КАК се познава любовта? Трябва ли да боли? Трябва ли да е топъл слънчев лъч и безметежност? Трябва ли да ти къса нервичките, да те прави на глупак, да те изтисква, да те рита в слабините и да те кара да пишеш най-сърцераздирателните си 'неща'? ВИЕ по какво разбирате, че това е любов, че сте намерили муза за дишане?

Имала съм моменти, в които съм разделяла любовта си на две. Друг път съм разделяла мислите си на две. Как знаех, че обичам ли? Ами... не носех часовник.

Ако ти в този момент се опитваш да разбереш дали обичаш, направи си кратък тест в Cosmo и ще ти покажат най-новите пози за доказване на чувствата. 20-те най-добри начина да ГО накараш да се влюби завинаги. Явно любовта се познавала по чукането. Ами ако си мъж, какво да прочетеш, че да разбереш. Колко са ощетени мъжете, те разбират ли от симптомите на любовта ВЪОБЩЕ?

Обичането се познава по несподелеността. Когато си отхвърлен и егото ти е разбичкано като варненска улица, тогава ЗНАЕШ, че това е обичане! Никакво Cosmo, никакви приятелски изповеди, никакви книги и светила в психоанализата не могат да ти докажат съществуването на чувства, ако не те халосат здравата по сърдечния мускул. НЯМА по-голяма сила от несподелената любов, защото тя ти отваря очите и ти дава необходимите отговори. Тя е светилник, фар, ЛУМИНИСЦЕНТНА ЛАМПА! Толкова яко свети, че те заболява!

Но това не е лошо. Това отключва онези мозъчни центрове, които отговарят за креативността, за изобилието. Можеш да превърнеш гадостта в изкуство. Вие познавате ли щастлив творец? Много по-лесно е да се вдъхновиш от болката. Щастието не може да надгражда, не те пришпорва да вървиш напред. Изпадаш в спокойна летаргия и т'ва е. Виж, нещастието си е бахти сериозната работа...

Ако някой разбере нещо повече за разпознаването на чувствата, да ми пише мейл или каквото намери за подходящо. През това време ви задавам въпроси за домашна работа:

1. Представяте ли си живота си след 10 години с този човек?
2. Искате ли децата ви да имат неговите очи?
3. (А искате ли да имат вашето дупе?)
4. Представяте ли си как скучаете хармонично и влюбено заедно, излегнати един до друг пред телевизора?
5. Представяте ли си как правите секс, дори след като телесата ви увиснат и бръчките ви са повече от косата на главата ви?
6. Представяте ли си как НЕ ИСКАТЕ ДА ДОКОСНЕТЕ НИКОЙ ДРУГ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ?

Ха да ви видя с'а!

Няма коментари: