ПиЯнисимо

16.1.10


Стоим си в Билковата и си пием гъст Мезек. Красота. Някакви лесбийки гледат странно в нашата посока, казва Слави. Ние ръкомахаме с цигара в едната ръка и вино- в другата. Splendid. Говорим за това колко са опасни Скорпионите и как трябва да се пазим от тях. На мен лично не ми пречат, интересни са ми. После си говорим за женското пиянство. Яката работа, какви ли не сме ги наблюдавали....

Откачената пияница. Тя е мацка, която може да вдигне настроението си само след 2 големи, вика, колкото трима, снима се на поразия и цоца като невидяла. Така се подтискат всички комплекси, задръжки и резерви. Скоро всички започват само "нея да гледат", да й искат номера, а тя да прихва в луд смях. Екстремално пиене, водещо до бели петна в паметта на другия ден и жажда за още съвсем скоро след запоя.

Горката пияница, тип Многострадална Геновева. Кирето я е зарязал, много страда, не й се включва в скайп и си качва снимки с друга във фейсбук. Много тъжи и жалее, леко й е размазана спиралата, пие уиски наред с мъжете, а после драйфа под бара. Няколко муцита стоят покрай нея да й държат косата и да я държат права.

Агресивната пияница. Вамп прическа и червило, всички възможни татуси са изкарани на показ и мята текилите като дърт мексиканец. Гледа всички жени отвисоко, мъжете-хищно и заплашва с бой всеки, който се опита да й поиска огънче. Супер е изнервена, но като пуснат Ивана, ще се успокои.

Луксозната пияница. Пие коктейл с непроизнасящо се име, плюнчи се над него 3 часа, пуши си шарената карелия с кондорски дългите си нокти и се прави, че е суперпияна и не може повече. Всъщност не може нито да пие, нито да пуши, но нали така е модерно, нека да не остава назад от модата.

Диди ме пита дали като съм пияна правя по-як секс, отколкото като съм трезва. Казвам, че зависи с кого го правя, защото с някои хора е толкова яко, все едно си го правил на половин бутилка вино. Главата ти е навсякъде другаде освен раменете, а всичката ти кръв слиза на едно конкретно място. Don`t drink and drive... just drink and tickle your sex-drive.

Имала съм всякакви пиянства и мога да заключа следното: обичам да се напивам с приятелки, защото лиготията ни се отприщва, пеем странни песни, говорим за пишки и си обсъждаме космите. Няма такава олигофрения. Обичам след като си пийна с приятелки да се виждам с мъж, за да си успокоя либидото, пък и в крайна сметка, всички пием, за да забием. Знам, че е грубо, пуритани такива, но кой ще отрече?

Пия си виното и очите ми шарят наоколо. Двете лесбийки почват да се гушкат. Великанът до нас си бъбри на уше с 26-годишната маркетингова специалистка. Момичето с лудия смях се хили на шегите на някакви тъпанари. Drinking socially е тавталогия, защото пиенето по принцип е социален процес, хората сбира. Понякога толкова нагъсто ги сбира, че някакви легла в някакви блокове почват да скрибуцат своята 11-минутна ритуална песен.

Няма коментари: