Дните убиват мечтите

13.1.10


Да, скъпи приятели, това ми каза таксиметровият шофьор тази вечер. Отново от Motto към къщи, край Motto се въртят суперинтересни таксиджии. И не са шишобакшишовци. Той лично ми заяви, че бил научен сътрудник, ахам. Слушахме една песен на Любо и каза, че любовта била илюзия. Харесваш нечии телеса, всичко ти е ултрарозово и после "дните убиват мечтите". Ето на, и синът му не искал да се задомява, защото всички жени били кифли и нямало смисъл да се пъне за внуче...

Ако това е вярно, можем директно да си теглим куршума. Човекът може и да си беше посръбнал, мен да питате, но като пием казваме истината, нали?

Ако имате планетен съвпад с 'вашия човек', дните едва ли ще ви убият. Ще си живеете мирно и спокойно, неподозиращи за удивителните светове, които крие ЛИПСАТА на съвпад.

Ако още изпитвате влечение към тръпката си от 7 клас, най-вероятно нито дните ще я убият, нито метеорит с размерите на Слънцето.

Ако вкарвате ръце в задните джобове на своята "най-добра приятелка" и целувате вратлето й за поздрав, дните НЯМА да убият мечтата ви да я положите на пода на където-и-да-сте и да се понесете във всемира на 'нечистите страсти'.

Ако майка ви и баща ви още се целуват пред очите ви, вече прехвърлили бурните си години, значи дните са убили всичко друго, но не и мечтата за близост.

Ако сте имали някого, но сте го оставили друг човек да си го вземе, дните не са убили мечтите ви за спокойствие и сигурност. Убили са по-скоро мечтите ви за влюбеност.

Ако сте имали някого, все още го имате и виждате в очите му своето неродено поколение, прекланяте се пред неговата съвършеност и начина, по който пасват дланите ви и телата ви в позата 'лъжичка', дните не са убили мечтите. Нищо не са убили. Вие С-Т-Е Ж-И-В-И!

Дишайте, всичко е истина!

Няма коментари: