Напразните усилия на преследването

10.1.10


Веднъж написах, че ревността е секси кучка. А безразлчието? Какво за този тотален символ на "наш'та-няма-да-я-бъде"? Безразличието е убийствено, болезнено секси. Безразличието може да те кара да лееш кървави сълзи, да правиш отвратителни неща, да се правиш на луд, да изпаднеш в абстиненция.В същото време е изключително трудно за усвояванее, защото си свикнал да го търпиш само на свой гръб.

Когато бях по-малка не разбирах защо момчетата се държат като коне с капаци и се правят, че не ме забелязват. По-късно разбрах. Не са се правили. Жената често има склонност да интерпретира това 'правене' като 'страхувам се да дойда да ти призная чувствата си'. Мда, случвало ми се е, защото открай време си падам по мъже, които ми дават игнор. Но кажете ми, не са ли те най-интересни?! Разбира се, че са.

Вече не ме притесняват подобни неща, защото съм намерила своето успокоение. Но имам доста спомени. Сега мога да надуша безразличния мъж по няколко основни признака: той е много мил и любезен с теб, докосва те небрежно по рамото или кръста, говори доста (защото така печели време и отклонява интимности) и има изключително пронизващи очи. Чак крийпи да ти стане. Гледа те сякаш казва: "Ще те държа под око, а ти през това време НЕ СЕ ВЛЮБВАЙ в мен!". Може да ти разкаже историята на Древен Египет, само и само, за да не заговорите за ВАСДВАМАТАЗАЕДНО. Едва ли някога ще те наскърби или обиди, не. Той ще е твоят най-добър приятел. Ама хич не го *бе за теб, честно ти казвам.

Най-куцото в подобни срещи с третия вид е, че безразличието подпалва твоите двигатели за man-hunting и се почва един обстрел с смс-и и едни заканвания как ще го направиш свой, мани я тая мърша, дето я е забърсал. Другата ти се струва баси-тъпото-парче, ЧЕСТНО, и да те успокоя, по всяка вероятност наистина Е такова. Ама какво да направим, по неведоми за нас причини, той си е избрал именно другата, значи ти просто трябва да го оставиш да си се наслаждава на собствената си олигофрения. На помощ идва прекрасната Milla MicOFF, която спасява положението със своята ФБ група- "Представям си как минавам през жена ти с трактор." Абе и бетоновоз й е малко! Както и да е...Той ще бъде безразличен към теб докато знае, че ти лесно би била негова. А това е пак старата песен на нов глас.

Случвало ми се е и аз да пращам смс-и в очакване на уверение от отсрещната страна, че мисли за мен или че ме иска. Ох, КАЗВАМ ВИ, да те иска един мъж му трябва съвсем малко, ама да няма търпение да ви има е съвсем друго нещо. Безразличието кара мъжете да правят посредствен секс, а жените- да се стараят да правят перфектен секс, чак до изнемога. Какво става с meeting halfway? Нищо, естествено.

По дяволите, аз поддържам всичко, което изписах по-горе, но безразличието Е секси. Един от онези парадокси на влюбването, според които гадните неща като ревността, изневярата, лошото отношение често те мотивират да се влюбиш още повече. Всеки си има праг на поносимост, обаче, и аз ви призовавам да намерите своя час по-скоро и да не позволявате разни безразлични копелета да ви се качват на главата (и на други места). С техните камъни, по техните глави, както обичам да казвам.

Няма коментари: