Реквием НА една мръсница

6.1.10


Скъпи мой,

всъщност невъзможно мой, но това те прави толкова мой, колкото не си неин. Защото което на английски е love, на български може да е обич и любов. И ти знаеш аз кое съм. Със сигурност знаеш кое съм.

Ах, как ви се радвам, как си подхождате, колко еднакво се обличате, как си имате приятелски кръг и всички се хилите като Чеширския котарак. Много трогателна гледка. Такъв социален статут ти дава, че си направо Перфектният! С перфектната жена, с перфектната работа, с перфектните си излъскани до блясък обувки! О, и с перфектната любовница, перфектната втора цигулка! Май си падаш по dangerous liaisons, малко Bel Ami? Какъв ти е проблемът, че не можеш да ИМАШ жената, която обичаш да чукаш и не искаш да чукаш, жената, която имаш?

Искам да ти кажа, че ме умиляваш в отчаяните си опити да водиш двойнствен живот и да бъдеш cool и с нея, и с мен. Няма да я бъде, нали знаеш, че накрая ще останеш сам. Така се случва. Аз не мога винаги да бъда на стендбай и да утолявам жаждата ти за влюбеност и приключения. Имаш си женичка, дресирай я.

Когато вечер напуснеш дома ми (и тялото ми), всичко мирише на теб. Проклета миризма на мускус, телесни течности, проклета и трайна! И искам да ти издера лицето, и да те ритам докато не спреш да дишаш, и после сама да проверя с върховете на устните си дали съм си свършила работата. Защо идваш и си отиваш? В началото беше интересно, забавно, игра на котка и мишка, un jeu d`enfants, искахме да тестваме нервите си. После паднахме в своя собствен капан. Ти не ме търсиш, аз те проклинам. Ти ми звъниш, на мен не ми пука. Следва леглото, където всичко е върховно, защото е ничие, защото е за малко. Реши какво ще правиш, моля ти се, че не ми останаха нокти за гризане и виното свърши.

Ти какво ми харесваш? Харесва ли ти да те гледам в очите, докато влизаш? Харесва ли ти да ти пращам съобщения докато тя наоколо и по челото ти избиват капчици пот от притеснение? Харесва ли ти да се разхождам гола под носа ти и пуша от твоите цигари? А как ще ти хареса това да спре да се случва?

Не съм незаменима, зная, но за момента искам да решиш. Дясното или лявото ми бедро е по-вкусно? Мен без грим или нея? Моят истеричен смях или нейната фешън осанка? Моите разкази за принцове и феи или нейните 8 международни дипломи? Айде така да се разберем, да ми кажеш.

LIBERA ME.

3 коментара:

Анонимен каза...

?!

ТеяДия каза...

Да?

Райна Василева каза...

Много ми хареса :-).Браво