You`re the best sex partner you could ever have

15.12.09


Преди няколко години, пак беше някакво предколедно време, попаднах на текст на Михаела Петрова (за тези от вас, които още не са разбрали, тя е любимата ми журналистка), който, ако не ме лъже паметта, се казваше "Какво вибрира под елхата". Много запетаи станаха... Та, общо взето текстът беше за вибраторите и тяхното приложение в бита на съвременната жена. Наблюденията й бяха, че доста жени се срамуват да говорят на тема мастурбация, камо ли да признаят, че имат желание да го направят или са го правили. Но трябва да признаем, че и процентът на "отраканите" дами се е увеличил драстично. Поне по мои лични наблюдения. Вибраторът- този паметник на женската еманципация- е спасил жените във време на самотност (особено, когато е имало войни и силният пол се е сражавал), недостиг на мъже и да си го кажем направо, незадоволеност.

Аз няма да ви кажа нищо ново в тази област, защото пътеките пред мен са утъпкани. Днес секс играчките не са нито изненада, нито шок-срам-възмущение-отвращение. Те са просто играчки. Лошото е, че битува едно такова мнение, че ако имаш свой 'кънчо' си някаква незадоволена или още по-зле, вечно недоволна мацка. Ама моля ви се! О, да, това се чува по-често от жени, което ми се струва крайно учудващо. Мога ли да уточня, че секс-играчките, освен че носят наслада, помагат в самопознанието. Как може една жена да знае какво й харесва (как, колко, къде), ако не опита да проучи "нещата" сама. И не, не ми обяснявайте, че като преспиш с 23-ма мъже и опитът ти е в кърпа вързан. Защото тези 23-ма може да те чукат по един и същ начин в продължение на 6 минути и пак да не разбереш къде се намира Господ. Женската мастурбация е доста по-софистицирана от мъжката (няма нужда да разяснявам защо, нали). Има безброй начини, входове, пролуки, методи, забързвания, забавяния, темпа и подходи, с които да се ощастливиш. И това е само началото. Защото ако намериш ключa към своя топ 3 на удоволствията, и сексът с партньор става далеч по-изкусен. Всичко това те превръща в жена, която знае какво търси и как да го постигне, колкото и банално да звучи.

Цялата работа започва с любов към твоите интимни части, която в последствие се преражда в любов към цялото ти същество. Да, твоите са най-красивите, най-сладките и най-желаните интимни части на целия свят! Ако това е твоята мантра, със сигурност и мъжът (или жената) до теб ще го разбере и ще пощурее по тях.

И за финал, нали наближава Коледа, разгледайте каталозите на еротичните магазини, малко разнообразие няма да ви навреди. Желая ви дива Коледа и вибрираща (от любов) Нова година!

Няма коментари: