Снежанка in action

17.12.09


ТеяДия днес е Снежанка, но е доста ъпгрейдната версия на своята тъмнокоса прототип-КА. Сега Снежанка, или Сноууайт, е тъмноруса, носи бяло палто и фешън шапчица да й пази синусите. Днес стана рано, разшета се, пи кафе, ходи на фитнес (че този румен тен и тонус не са й дар от боговете) и после си погледна графика за деня.


SnowWhite вече не се занимава с джуджета, пада си по високи пичове, които я гледат все едно ще я погълнат за закуска. Е, няма от чия паничка да си хапне и на кое легленце да полегне, щото е суперсамостоятелна и си има свои паничка и легленце. Няма метла, но си има хувър и вместо от ябълки се изкушава от стриди и moules au vin. Егати претенцията, а? Много е точна Снежанка, казвам ви, мацка на място и мога да се обзаложа, че в тази приказка няма да се поддаде на гадните вещици, колкото и луксозни подаръци да й правят.


Въпреки всичко, дори и в новата приказка, Снежанка си е в женски род и като всички същества от този пол вярва в love ever after. Да, сега има среща с една love, дали ще е ever after предстои да разберем. Снежанка чувства пеперуди в стомаха ( и не, не е от никаква отровна стрида!) и отива да разбере дали са достатъчно, за да полети самата тя. Няма да си губи времето в 100-годишен сън, ще хване принца с хубавите си тренирани ръце и ще види той за какво иде реч...

Няма коментари: