Контрол freak

12.12.09Преди малко прочетох една бележка на Михаела Петрова във Facebook. Там тя цитира главния готвач на х-л "Хилтън", Жан Юбер Гарние (интервюиран от Мира Лазарова за AMICA), според когото една жена е секси само когато е гладна или се храни. Наистина много убедително :"Всички нейни сетива са нащрек, любопитството - също. Тя се нуждае от наслада и търси нещо, което да влезе в нейното тяло. Това е секс. Да не говорим за удоволствието от вкуса, то е свързано с устните, а с тях целуваме."

Това, естествено, ме провокира да се замисля, кога един мъж е секси. Сигурно има милиони версии за това, но тъй като аз съм съм се взела насериозно и обичам да слушам собственото си мнение, ще споделя своята версия. Пък вие може и да се съгласите.

Мъжете са секси, когато контролират. И, моля, не ми скачайте, защото не говоря за агресия или деспотизъм, говоря да държиш положението в свои ръце, да се владееш, да владееш без да задушаваш и без да ограничаваш. Мъжът, който има контрол над теб е нещо като таткото, когото не може да не уважаваш и почиташ. Той, така да се каже, те е хванал. Контролът се материализира, става почти твърда субстанция, точно толкова твърда, колкото меки са коленете ти.

Да се обоснова (крайно време, че вече започнаха да оживяват някои мои видения над 180 см.) И вие, сестрици мои, сигурно ненавиждате, когато излизате на среща да ви посрещнат с любимия въпрос: Къде ще ходим тая вечер?. Дори и да има изключения сред вас, повечето мразим да ни питат това. Ако един мъж е поне средно интелигентен, ако е малко по-спонтанен от четириного и има желание да държи интереса ни жив, той няма да пита, а направо ще ни заведе от точка А до точка Б. That I call sexy. Той знае какво иска, знае как да го постигне и не се съмнява в успеха на крайния резултат. Разбира се, че това е контрол. Контрол е да му се възхищаваш, защото е по-умен, по-ерудиран, по-успял и по-мъдър от теб. Контрол е също да те гледа без да сваля очи от лицето ти, да подръпва косата ти по време на секс и най-вече, да те оставя да чувстваш свободата си, да я консумираш. Логиката на последното е в това, че когато един мъж не ти досажда с непрестанни грижи (като че ли си неспособна да се справяш сама) и когато от време на време те оставя да сбъркаш, да се опариш, само и само да разбереш какво е чувството, ти сама почваш да го търсиш, да го искаш. Той те привлича като магнит, въпреки маската на безразличие към твоите женски изпълнения, той те е подчинил. Не е ли прекрасно, питам аз...

По принцип съм почитател на максимата, че една връзка е хармонична тогава, когато всеки партньор остава другия да си мисли, че той контролира. Но има един малък детайл. Една жена никога няма да се влюби в мъж, който не успява да я подчини, който не може да я накара да се почувства слаба и женствена. Съответно, силата на мъжа идва от това, че той знае винаги кога, колко и как да контролира. Шапкам свалям на мъже, които успяват да излъчват този секси контрол, за който говоря без да стават брутални селяни или женомразци. Говорим за контрол на една тотално различна плоскост, като да те вържат с въжета от захарен памук. Ето тогава мъжете са секси. Е, когато носят дънки, очертаващи дупето също не са лоши... Абе, мъжете са супер.

When you are ready, I will surrender
Take me and do as you will
Have what you want, your way's always the best way
I have succumbed to this passive sensation
Peacefully falling away
I am the zombie your wish will command me
Laugh as I fall to my knees

Няма коментари: