ТеяДия обича секса и не се страхува да говори за него

8.12.09


Винаги става така- искаш го като не може. Но има и по-лош вариант- да го искаш с неподходящия човек (разбирай смотаняк, идиот, грандоман, егоцентрик, простак, интелектуалец, маг, расист). Остава да решиш дали си готова да пожертваш търпението или съвестта си. Тъй като от последната не ми е останало, ще разчитам на запасите си търпение. Скъпи, ще дойде време и ти ще бъдеш МОЙ и ще си говорим мръстоийки, и ще оставяш отпечатъци по кожата ми!!!

И тъй като най-близкото нещо, наподобяващо фалос е цигарата ми, I`ll have to make do. Може да не те кара да беснееш от страст, но пък запраща гигантски количества фантазии в съзнанието ти, а колко им трябва на хормоните да заиграят.

Относно неподходящите... добре е да имаш един подходящ, с когото да ги сравняваш както и един бележник, в който да им пишеш плюсчета за участие и минусчета за отсъствия. Но отсега ви казвам, и от това полза няма, защото и без това не се сещаш да си отвориш бележника. Защо жените обичат да спят с неподходящи ли? Защото ги кефи и защото знаят, че не могат да ги имат. Тези дразнещи копеленца. (Държа да отбележа, че в момента не говори мозъкът ми, а една по-южна част от анатомията ми). Та... интересното е, че въпреки, че съзнават колко разрушителен ефект ще имат отношенията им с Неподходящия, те пак му се навират в боксерките и си търсят своя обект на завист (според татко Ф.). Търсят го, взимат си го, а после реват. Ето в такива моменти жените стават ПАТКИ. Бележат трансформацията от красивия, достоен лебед до тъпата патица, която се плацика в блатото на собствената си тъпотия. Been there, done that. Не че се гордея, но се утешавам с мисълта, че от всяко преживяване научваш нещо. Като например: прекалено якия секс не означава, че си срещнала мъжа на живота си, а просто означава прекалено як секс; ако всичко ти се вижда идеално, то със сигурност е време да си свалиш розовите очила; ако след прекалено якия секс единствения смс, който получаваш от Него е покана за още секс, значи просто трябва да се чупиш. Е, има и вероятност и ти да си на само-секс-вълна, което значи, че ще се взаимоизползвате и всичко ще е ок. Но жените в повечето случаи са Шарлот, а не Саманта.

Всичко това идва да покаже, че колкото и да не ви се вярва, господа, жените си умират да ги оправи Неподходящия. То е като скайдайвинг...ама без парашут. Ако оцелеят след натрошаването на егото, пускат се отново. И пак. Защото Неподходящият е адреналин, а Подходящият е меко приземяване. Няма как да стигнеш до второто без да преминеш през първото.

2 коментара:

Анонимен каза...

Тейче,имам чувстовото,че тази статия за мен си я писала..... :)))))))))) Теди

ТеяДия каза...

Хехе, радвам се, че си се намерила тук. Но е важно е да си "погледнеш бележничето". :Р