Честитка

30.12.09


Така. Това сигурно е последното нещо от мен тази година, мои въображаеми читатели! Но не се тревожете, и още ще има. Веднъж се уговорих с един таксиметров шофьор, че някой ден ще бъда известна и трябва да запомни името ми. Е, той реши, че съм щяла да ставам певица, понеже знаех всички песни, които се извъртяха по радиото от Мotto до Jim Beam, но аз ако ще добивам популярност, няма да е благодарение на гласовите ми данни (които безспорно са забележителни!). По-скоро ще стана президент...

Най-важното ми послание към вас е: не позволявайте никаква криза, никакъв шеф и никакво необаждащо се гадже да ви смачка! И, забележете, казва ви го човек, който перманентно е в някакви mood swings и през час се мисли за Алиса, която пийва чай с горчица при Шапкаря и Мартенския заек. Но пък е много яко да даваш акъли, които сам не изпълняваш, някакси авторитетно е. And I am a Very Important Pussycat!

Желая ви утре да се барнете с най-яките си дрешки и да се съберете с най-яките хора. Пенливото вино най-вероятно ще е "Искра", но да не ви притеснява, дори и ТО може да вдигне либидото. Не прекалявайте със зелевите сарми и не обирайте късметите от чуждите парчета баница, невъзпитано е! (Аз ще съм на средиземноморски шишчета и "маскарад", както се изрази барманът, нейде по черноморието, но непрестанно ще мисля за вас!). Ще се моля за благополучието ви и за моето също ( по дяволите, за догодина ще се постарая да си подобря пунктуацията!).

Някои персонални пожелания:
Валери: Да намери своя път, да се чувства добре в кожата си, да не заобичва Англия повече от мен и да пребъде неговата прекрасност!
Мира: Да открие своята индивидуалност, но не като отражение на чуждите индивидуалности, а като своята лична такава!
Слави: Да си направи така бленувания пиърсинг на пъпа, да си показва по-често рогцата, да й е много high и да прояде сирене!
Диди: Да стане скандинавска принцеса и да заживее в Муминтрол!
Рене: Да не спира да струи живот и да отвори свой СПА/ СПОРТ център!
Катрин: Да ми дойде на гости!
Моете гуру в писането(- Михаела Петрова - да пише и да се уча аз!
Мама и тате: Да са ми здрави и да си гледат кефа на спокойствие!
Светът: Да си изхвърля боклуците разделно и в предназначените за целта контейнери и да не слуша чалга, и да не гледа малоумни сериали! И да прави мнооооооого секс!

Да ви е успешна годината!
T.

Няма коментари: