Какво да очакваш, когато очакваш да ти се обади

29.12.09


A вие знаете ли, че когато си в добро настроение (да не кажа щастлив)е много трудно да се пише! Направо не знаеш как да започнеш, щото някак си не върви да пишеш за щастието си. Все едно го натрапваш на хората... Но използвам докато Луната е в Близнаци и ще отприщя думите, които днес направо ТЕКАТ от мен. То не бяха думи на английски, думи на френски, изпяти думи, разлигавени думи, думи от мързел, думи от неразградените алкохолни молекули в организма ми, абе думища!

Днес Валери ме пита, или по-точно не ме пита, а уцели пространството с въпроса защо жените не разбират, когато един мъж не иска обвързване. Директно му казах, че просто на една жена не можеш да й втълпиш, че това е възможно, особено когато е оглупяла (и ослепяла, и оглушала) от бушуващите в нея естрогени. Сиреч, една жена като иска да е тъпа може да се справи много добре и като си реши, че ще влиза във филми, няма сила на земята, която да й каже, че ОНЗИ МИ ТИ ТЕМЕРУТ НЕ Я ЩЕ. Може да иска просто да я чука, а за това не е необходимо да й сваля звезди (e, само той така си мисли, необходимо е). Следователно и цялата компилация от смс-и, обаждания, липсваш-ми истории и т.н. е излишна.

А пък ей сега се сетих, че има и много по-гаден вариант. Той да иска да ти е ПРИЯТЕЛ. Опазил ме Господ! Картинката: 1 месец кафенца, мафенца, торти и свалки и накрая единственото нещо, което "ти влиза" е мисълта, че той съзнателно отклонява ОНЗИ момент. Извинението: няма терен, няма кога, заети сме, уморени сме, хванах свински грип, хванах лупус (или хванах нова/ може и старата си приятелка). Резултатът: адски много загубено време, още повече пари, изхарчени напразно за луксозно бельо, кола-маска и червило и един смотан придатък към лявата ти ръка, който само се влачи с тебе по заведения. Какво го правим ли? Бърза и почти безболезнена ампутация!

Най-якото знаете ли кога е? Когато жената е на една вълна с мъжа. И не говоря само и двамата да се обичат еднакво или пък и на двамата да им се повдига един от друг еднакво. Мдаа, и това също. Но, има нещо по-готино- жената също да иска само да се забавлява. Мъжете истински се психират, когато разберат, че са само за удоволствие. С техните камъни, по техните глави! Това, разбира се, не значи да си ня'къв парцал и да си вееш долните гащи без да има дори помен от селекция. Това значи да се научиш да разграничаваш любовта от флирта и романтиката от просто-секса. Няма лошо. Което пак ще дойде да покаже моята любима теория, че сексът без любов е доста по-пълноценен.

Ей такива думи ми се въртят из главата днес...

Няма коментари: