Ревността е секси кучка.

23.12.09


Чудиш се защо съм такава. Защо полудявам, когато се сетя, че си обичал и прегръщал други. И не полудявам истерично или театрално, а прикрито и вътрешно. Сигурно ми личи-челюстта ми се стяга и ноздрите ми потрепват в опит да прикрият промяната.

Не обичам да ми пипат нещата. Чувството ми за собственост е по-силно и от любовта ми. Не давам да пипат и бившите ми, и настоящите ми. Защото.... абе защото не давам! Цялата теория, че ревнуват само комплексираните и несигурни хора, хората без самочувствие, при мен се пропуква, тъй като аз съм леко особен чешит. Казвала съм ти, че изпитвам странно задоволство при мисълта, че други жени те оглеждат, представят си те гол и искат да ги черпиш мартини. Тогава се запалва спортния ми дух и започвам да се съревновавам за внимание. Насърчавала съм те да флиртуваш с други пред очите ми, за да мога да изпитам тръпката от преследването, от ловуването. Ревността ми има странни проявления-хем боли, хем сърби. Тя е двигател, хвърля ме в онова измерение на съмнения, въпроси и глад, където е най-лесно да се влюбиш. Да се влюбиш и да осъзнаеш колко много всъщност искаш да си някого.


Винаги сцените на ревност, погледнати отстрани, са ми се стрували нелепи и жалки. Смятам, че ако не друго, то поне с подобни прояви се унижаваш и изравняваш със земята. Затова пък аз като ревнувам правя най-якия секс. Какво по-убедително доказателство за превъзходство. Е, може би има едно-две други, но в момент на първичност и тотална липса на сантименталност, сексът е най-добрият гръмоотвод. Някои по-пуритански настроени жени биха казали, че нямам ценности или че е тъпо да демонстрираш надмощие чрез секса. Хм, не мисля, че е толкова лошо, кой както си може. Всичко започва с посяването на лекото съмнение, после идва желанието да се доказваш, да печелиш постоянно своя обект на желание и ако не се прекалява, връзката заживява нов живот. Колко хубаво е да те ревнувам...

N.B. Не ревнувам от жени с: по-големи гърди, по-дълги нокти, по-дълги коси, повече висши, повече татуировки, повече пари и по-добро чувство за хумор. Ревнувам от: жени, които говорят малко и имат умни очи.

Няма коментари: