There`s just one thing that`s getting in the way...

19.11.09


Може да не знам точно какво искам, но съм убедена, че знам какво не искам... в леглото. Според мен все още има мъже, които си мислят, че свалянето на звезди гарантира и свалянето на гащите, но тази мода май е поотминала. Мисля, че това, което ще напиша минава през главите на повечето жени. Ще бъда кратка:

Романтиката е ретро. Разваля мига, онзи миг, когато очите се дебнат присвити, обонянието е по животински изострено, а гласът на разума си почива. Когато тялото говори, устните мълчат. Излияния на свещи и обяснения в любов се правят, когато секс не е предвиден, според мен. Както съм казвала и преди, любовта и страстта трябва да съществуват поотделно, за да са наистина качествени и да носят наслада. Иначе става манджа с грозде. Още по-лошото е, че ако в момент на възбуда тръгнат да ти обясняват колко прекрасно греят очите ти, възможно е концентрацята ти да се поизмести и така да се пренасочи примерно към "еййй онова петънце на стената".

Ако горенаписаното е принципен въпрос, да преминем към конкретиката. Пример: ако той се целува прекрасно, кара те да настръхваш и т.н., но не си е изрязал ноктите на краката например, то бягай надалеч. Хигиената и поддържането не означават непременно мъжът да си прави кола маска на цялото тяло, значат чисто и просто сапун, бръснач и дезодорат (добре де, и нокторезачка).

Повечето жени не обичат и прекалено мързеливи мъже. Интересното е, че колкото повече ти се точат, толкова повече обичат да си почиват под завивките. С две думи, жената трябва да свърши цялата работа, пък ако вземе и тя да свърши, още по-добре. Има тенденция господата с голямо его да се излягат по гръб и да се наслаждават на фелацио, като съответно ерекцията им се увеличава пропорционално с егото. Е, да, ама забравят, че не са сами! Мисля, че Мартин Карбовски веднъж бе казал, че идеалната жена е тази, която ти прави свирка и получава оргазъм. Мартине, да не те отчайвам, ама такава жена няма.

Друга крайност, характерна за някои мъже е, че може да се държат с теб все едно си девственица- не смеят да те докоснат, да не говорим да те стиснат или да подръпнат косата ти. "Не съм чуплива, за бога!", крещи нещо в теб, а човекът отсреща така и не успява да чуе този твой вътрешен глас, затова ако не си от по-напористите, може да си останеш незадоволена.

Другото, за което, слава богу, само съм чувала от разкази на приятелки, е култовата реплика "Хареса ли ти?". Мисля, че в такива случаи отговорът се състои във въпроса. Пояснявам все пак: ако гледам в една точка с полупразен поглед, безмълвна съм и отчаяно ми се пуши, да, харесало ми е. Ако гледам в една точка, но определено виждаш гърба ми и не ми се пуши, не, не ми е харесало.

И като за финал, чувала съм, че женските сълзи след оргазъм силно смущават мъжете. Хора, какъв по-ясен знак искате, че дамата до вас е доволна?! Плюс това, те не са сълзи от щастие или благодарност, те са просто физическа реакция. Щом дори, когато го правя сама се просълзявам, няма нищо стресиращо в сълзите, затова не бива и да чувам въпроса "Защо плачеш?"

И така, горе долу това се получава като се замисля какво не искам в леглото. Разбира се, списъкът може да бъде удължен, но става доста субективно, а и ще ми трябва повече място. Бих искала да поздравя всички мъже в кавички с една суперзабавна песен на Лили Алън, която обобщава и моите писания:

Oh, he treats me with respect, he says he loves me all the time
He calls me fifteen times a day, he likes to make sure that I'm fine
You know I've never met a man who's made me feel quite so secure
He's not like all them other boys, they're all so dumb and immature

There's just one thing that's getting in the way
When we go up to bed, you're just no good, it's such a shame
I look into your eyes, I want to get to know you
And then you make this noise and it's apparent it's all over

It's not fair and I think you're really mean
I think you're really mean, I think you're really mean
Oh, you're suppose to care
But you never make me scream, you never make me scream

Oh, it's not fair and it's really not okay
It's really not okay, it's really not okay
Oh, you're supposed to care
But all you do is take, yeah, all you do is take

Oh, I lie here in the wet patch in the middle of the bed
I'm feeling pretty damn hard done by, I spent ages giving head
Then I remember all the nice things that you ever said to me
Maybe I'm just overreacting, maybe you're the one for me

There's just one thing that's getting in the way
When we go up to bed, you're just no good, it's such a shame
I look into your eyes, I want to get to know you
And then you make this noise and it's apparent it's all over

It's not fair and I think you're really mean
I think you're really mean, I think you're really mean
Oh, you're supposed to care
But you never make me scream, you never make me scream

Няма коментари: